Prodajne akcije

Vsak dan je odlična priložnost

Nenehno pripravljamo sveže novosti in ugodnosti za udeležence loterijskih iger. Spremljajte naše novice in obvestila ter bodite med prvimi, ki jih boste lahko izkoristili.

Loterija Slovenije, d. d. prireja prodajno akcijo »Črni petek«.

Do bonusa v vrednosti 1,00 € so upravičeni vsi uporabniki, ki imate pri Loteriji Slovenije odprt igralni račun in boste od 23. do 29. 11. 2020 prek svojega igralnega računa vplačali igro Loto, Eurojackpot, Vikinglotto, 3x3 in TikiTaka - skupaj ali posamezno - v vrednosti 10,00 € ali več. Bonus v vrednosti 1,00 € se vam bo pripisal na igralni račun. Bonus ni izplačljiv, unovčljiv je lahko za igranje vseh loterijskih iger prek spleta 10 dni od prejema bonusa.


#verjamemovsrečo


Ekipa Loterije Slovenije

Pravila prodajne akcije "Črni petek"

 

Loterija Slovenije, d. d. prireja prodajno akcijo »Dobrodošlica za nove igralce«.

Do bonusa v vrednosti 2,00 € je upravičenih prvih 10.000 uporabnikov, ki bo od 6. 11. do 30. 11. 2020 na spletni strani loterija.si zaključili s postopkom registracije in odprli Igralni račun. Bonus v vrednosti 2,00 € se vam bo na uporabnikov igralni račun pripisal avtomatsko. Bonus ni izplačljiv, unovčljiv je lahko za igranje igre Loto, Eurojackpot in / ali Vikinglotto najkasneje 10 dni od prejema bonusa.

 

#verjamemovsrečo


Ekipa Loterije Slovenije

Pravila prodajne akcije